9 bodů z 5. turnaje!!!

10.12.2011 10:28

Pátý turnaj se odehrál v neděli 4. prosince ve sportovní hale Sareza v Ostravě a měl příchuť devíti bodů. Všichni hráči předvedli výkony z řad výborných a tak si pojďmě zopakovat, jak se to vlastně stalo.

 

1. zápas zatahal již ve 4. minutě za brankovou strunu hráč Bolatic a hráči Fugy Krnov rázem prohrávali 1:0. Na to však do poločasu odpověděli hráči Fugy třemi brankami a obrat byl v podstatě dokonán. Ve druhém poločase srážela hra Fugy Krnov hráče Bolatic na tolik, že když už se jim podařilo vstřelit kontaktní gól, tak hráči Krnova dokázali ihned odpovědět a tak měl tento zápas asi nejjednodušší průběh.

 

Bolatice Fugy Krnov 3:6 (1:3)    
Branky: Rataj Tomáš, Ballarin Michal, Kotík David - Česlík Lukáš 3, Rinke Jakub, Malinovský Petr, Žitník Michal;

 

2. zápas proti SVP Příbor měl mít nejhladší průběh i díky věkovému rozhraní hostů, ale opak byl pravdou. Nakonec díky brankostroji Lukáše Česlíka jsme tento zápas zvládli.

 

 

Fugy Krnov SVP Příbor 5:4 (2:3)    
Branky: Česlík Lukáš 5 - Rosmarin Robert 2, Škopek Bohuslav, Rapák Michal;  ŽK: Rinke Jakub, Spurný Lukáš - Malúš Jiří

 

3. zápas proti plážovým klukům byl nejtěžší z celého dne. Hráči Beach Boys nás chvílemi přehrávali a naše obrana odolávala díky štěstí a vynikajícím zákrokům Lukáše Spurného. Rozhodnutí přišlo za stavu 3:3, kdy po signálu z rohu skóroval Lukáš Česlík a dostal tým Fugy poprvé v zápase do vedení. Po 6 akumulované faulu zvýšil Petr Malinovský z deseti metrového kopu. Hosté potom šáhli k Power - play, ovšem Krnovští jim nic nedovolili, naopak po nepřesné přihrávce a střele přes celé hřiště pečetili hráči fugy skóre na 6:3.

 

  Beach Boys Fugy Krnov 3:6 (1:1)    
Branky: Murín František, Konrád Jiří, Murin Ondřej - Malinovský Petr 4, Česlík Lukáš 2; ŽK: Murin Ondřej, Pjatkan Petr - 0